Barca: “Ha a klub nem hagyja Vitort kibontakozni, majd megteszi más!”

Mint ismert, Vitor Roque korábban hatalmas reményekkel érkezett az FC Barcelonához, ám a mostanra legalább ilyen hatalmas meglepetésnek számít, hogy elvétve kap játéklehetőséget – Ami természetesen egyre kellemetlenebb a 19 esztendős tehetség számára.


(Photo by Mateo Villalba/Getty Images)

Vitor Roque hivatalosan január elsejével lett az FC Barcelona játékosa, és bár megérkezését követően szerzett két fontos bajnoki találatot, összesen 9 bajnokin valamint két Spanyol Király-kupa találkozón játszott, 310 percet a pályán töltve úgy, hogy hivatalosan nem szerepelt még csak a sérültek listáján sem.

Vitor Roque ügynöke, André Cury a hétvégi Girona elleni találkozót követően (ahol a fiatal tehetség szintén nem játszott – a szerk.) már nem akarta tovább visszatartani véleményét, amellyel komoly nyomást helyezett a katalán sztárcsapatra.

“Nem értem, és még jó sokan nem értjük, hogy Xavi miért nem játszatja Vitort, és miért nem beszél vele erről! Még akkor se ő kerül a csapatba, amikor a Barcának gólokra lenne szüksége… Ez így nincs rendben, nagyon nincs! Számunkra egyre érthetetlenebb ez a helyzet, ezért hamarosan le kell ülnünk a Barcával, és átbeszélnünk a klub elképzeléseit!” – idézi a RAC1 a fiatal brazil csatár ügynökét.

“Azért választottuk a Barcát, mert Vitor itt akart játszani! A katalánok ajánlata fele olyan kedvező volt, mint más kluboké. Természetesen tudom, hogy a Barca egy hatalmas klub, és az emberek itt két hónap alatt is leírnak bárkit, aki nem játszik sokat. De ettől még meggyőződésem, hogy Vitor óriási játékos lesz a jövőben, viszont ha a Barca nem hagyja kibontakozni, akkor majd máshol megtörténik mindez… Egyet tudok, Vitor nem fog kölcsönbe távozni! Ha távoznunk kell, akkor azt véglegesen fogjuk megtenni!” – tette még hozzá André Cury.

fociclub

A Barca: “Ha a klub nem hagyja Vitort kibontakozni, majd megteszi más!” bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.