Nagyon sokat küzdött érte: csak egy számmal tudatta Vajna Timi, mekkora a boldogság

2024. május 6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Vajna Tímea új férje ilyen jóképű Fotó: Blikk

Nagyon sok mindenről mondott le.

Vajna Timi rengeteget várt arra, hogy megkapja az amerikai állampolgárságot: pontosan 9 évbe telt, de a kitartás meghozta a gyümölcsét. Május 5-én volt ugyanis 2 éve annak, hogy Timi elérte a célját, és amerikai állampolgárrá lett. Nagyon sok mindenről le kellett mondania ennek érdekében, és 2 évvel ezelőtt ezt hosszasan ki is fejtette Instagram-oldalán:

„Ez a 9 év nagyon sok lemondással, fegyelemmel és kitartással járt. A covid is lelassított mindent. Nem láthattam Andyt, a családomat, a szeretteimet, a barátaimat, az állataimat… Nem követhettem végig a kis unokaöcsém fejlődését (csak facetimeon keresztül), nem lehettem ott a keresztapám temetésén. Nem tudtam elvállalni a kedvenc TV műsoromat, a Dancing with the Stars-t, nem ölelhettem meg a drága nagyszüleimet, nem ünnepelhetem meg a nagypapám 90. szülinapját( útlevélre való várakozás miatt). Nem ehettem finom magyar ételeket, nem mehettem színházba, nem kirándulhattam a Bükkben, és még sorolhatnám, de mégis biztonságot nyújt, hogy amerikai lehetek, főleg ebben a mai világban” – írta Timi 2022. május 5-én.

Timivel azóta nagyot fordult a világ: 2023 végén titokban férjhez ment üzletember szerelméhez, Ráthonyi Zoltánhoz Los Angelesben.

Kérünk, állj meg egy pillanatra, és nézd meg megrendítő videónkat Pécsi Ildikó fiával, köszönjük:

via

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest