Hirdetés

Fehérben is hozzáférhető lesz az AeroCool Cylon 4F CPU-hűtő

Az uniformitás hívői csak legyinteni fognak, de szerintünk jelenlegi formájában sem mutat rosszul az új változat.

Az AeroCool felfrissítette kicsit processzorhűtőinek kínálatát egy már régóta piacon lévő modell alternatív színvilágú variánsával; bemutatkozik a 145 wattos TDP-re hitelesített Cylon 4F White. Amint az a névből már adja magát, az új verzió fehérbe öltözött, bár nem teljesen, hiszen csak a ventilátor kerete, illetve az alumínium bordázat tetején megtelepedő, címezhető RGB csíkkal díszített burkolati elem "hempergett meg a hóban", a lamellákat sajnos nem érintette a dolog, pedig az eredeti, fekete előd után egyértelműen ezt vártuk volna.

[+]

A CPU fémkupakjával közvetlen kontaktusban lévő, négy hővezető cső egészséges rézszínben feszít (ha már egyszer abból készült), miközben a LED-ekkel meghintett, szabályozható fordulatszámú (800-1800 rpm), 120 mm-es, folyadékcsapágyas légkavarótól legfeljebb 52,5 cfm-es légszállítást és 26 dB-es zajterhelést várhatunk. A fényorgonát az ASUS Aura Sync, MSI Mystic Light Sync és Gigabyte RGB Fusion technológiákkal vezérelhetjük, de ha nincs a birtokunkban a megfelelő alaplap, házunk LED gombjával ugyancsak megtehetjük ezt.

A Cylon 4F szinte az összes konzumer foglalatra felapplikálható az elmúlt bő 10 évből, ugyanis nem csupán az inteles (LGA775, LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA2011és LGA2066), hanem az AMD-s térfélen is (Socket FM1, FM2, AM2(+), AM3(+), AM4) széles a kompatibilitási listája. Egyedül a termék ára kétséges, bár úgy véljük, hogy nem teszünk rossz lóra azzal, ha nagyjából 15 000 forint környékére várjuk a drágát.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés