Bizarr dologra hivatkozott az orvos, aki lefeküdt a saját pácienseivel

2024.04.28. 15:50
A 40 éves Thomas Plimmert a bíróság több, kötelességszegéssel kapcsolatos vádban is bűnösnek találta, és most a tárgyalás második szakasza következik. A bíróság meghallgatta, hogy rendszeresen szexelt a munkahelyén, amikor a betegeket kellett volna kezelnie.

Plimmer azt állítja, hogy soha nem lépett át semmilyen határt a betegekkel szemben, majd közölte: „A viselkedésem szexuális jellegű volt. De nagyon keményen próbáltam a kényszeres viselkedésemet a lehető legjobban távol tartani a munkahelyemtől”.

Hozzátette, hogy tudja jól, nagyon rossz, hogy ezt a munkahelyén követte el, de próbálta betartani a határokat. 

Matthew Perry drogfüggő volt, de soha nem szedett heroint. Miért szedte az összes drogot, de a heroint nem? Ez egy vékony határvonal volt, de tudta, hogy ez végzetes lenne az élete szempontjából. Én is tudom, hogy ez [a betegekkel való lefekvés] végzetes lenne a karrieremre nézve

– mondta az orvos a Metro összefoglalója szerint.

A bíróság korábban meghallgatta Plimmer egyik kollégáját, aki azt állította, hogy a heti szexuális találkozók „nemkívántak” voltak, és néha kényszerítettek is voltak, a férfi viszont közölte, hogy minden aktus beleegyezéssel történt.

Plimmer elismerte, hogy függőséggel küzd, a továbbiakban a bíróságon meghallgatják a férfi áldozatait.