Elegáns és nőies szettek 50 feletti nőknek tavaszra - A vlogger egyszerű, de csinos ötleteit bárki könnyen ellesheti

Olyan csinos, kényelmes és nőies szetteket mutat videón a vlogger, amik ötven felett tökéletes választások tavasszal.

Tavaszi öltözködési tippek a vloggertől
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Lassan már tartósan is beköszönt a jó idő, és elővehetjük a vékonyabb, világosabb szetteket. Ha nincs ötleted, milyen ruhákat vásárolj, vagy hogy kombináld őket, akkor érdemes az Instán, a TikTokon vagy a YouTube-on nézelődnöd, mert szuper tippeket találhatsz a közösségi oldalakon.

A Style With Serena vloggere ötven feletti nőknek ad öltözködési tanácsokat videóiban. Szettjei egyszerűek, mégis csinosak és elegánsak, ezért érdemes ihletet meríteni tőle.

Tavaszi szettek ötven feletti nőknek

Serena az átmeneti szezonban kedveli a világosabb árnyalatokat, ezek ugyanis nemcsak elegánsak és sikkesek, hanem fiatalos hatást is keltenek. Sosem esik túlzásokba, nem szereti a túl merész, túl extrém vagy feltűnő összeállításokat, mégis mindig szuperül fest. Ezért is érdemes tőle ellesni pár trükköt.

Egy magasított derekú, karcsúsító farmert és egy pólót például mintás inggel dob fel, de ingeket magában, belehúzva is visel a nadrágokhoz. Ez a kombináció ugyanis nemcsak kiemeli a derekat, hanem lezseren elegáns is. Nagy kedvence a fehér nadrág, ami mindig a tavasz és a nyár hatalmas slágere. Inggel, csíkos felsővel, blézerrel is extra jól néz ki, de ide kattintva még több viselési ötletet is találsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Serena arra is ügyel, hogy szettjei ne legyenek túl szűkek, mégis kihangsúlyozzák alakját, és karcsúsítsák a derekát. Előszeretettel visel színeket, például kéket, narancssárgát vagy zöldet, hogy sose legyen unalmas az összhatás. Nézd meg a fenti videót, és csekkold le csinos összeállításait!

10 nőies egészruha tavaszra, ami 50 felett tökéletes választás - Elegáns, csinos darabok körképe árakkal

Árakkal, lelőhelyekkel mutatunk tíz tavaszi egészruhát, amikkel ötven felett nem nyúlhatsz mellé. Csinos, karcsúsító darabok körképe.

Elolvasom

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük