„Miért szakított Katalinnal?” - Vilmos herceg szívbe markoló választ adott a kérdésre

Vilmos herceg elárulta a fotósnak, miért szakított Katalinnal 2007-ben.

Vilmos herceg és Katalin hercegné szakításának oka
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolatáról beszélt a királyi fotós, Arthur Edwards, illetve a The Sun magazin királyi szakértője, Matt Wilkinson, ugyanis az elmúlt hónapokban elég vad teóriák terjedtek a házasságukról. Sokan márciusban már a válásukról beszéltek, amiért a hercegné nem viselte a jegygyűrűjét az anyák napi fotóján. Végül Katalin március végén bejelentette rákos betegségét.

Ez volt Vilmos herceg és Katalin hercegné szakításának oka

A cikket a The Sun közölte a hercegi párról, akik az elmúlt több mint két évtizedben több nehéz pillanatot is átéltek. Katalin betegsége jelenleg egy elég nehéz kihívást okoz számukra, de a herceg igyekszik mindenben segíteni feleségének, nem véletlen, hogy miért vett vissza a munkából, miután a hercegnének egészségügyi gondjai lettek. Még a házasságuk előtt is volt egy nagy krízis, amiből végül sikeresen jöttek ki. Vilmos herceg telefonon szakított Katalinnal 2007 áprilisában.

GettyImages-106918093
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Nem sokáig tartott a mosolyszünet, pár hónap után újra egymásra találtak, majd 2010-ben a lánykérés is megtörtént. Arthur Edwards királyi fotós még rá is kérdezett a szakításuk okára, amikor az eljegyzésük napján fotózta őket.

- Miért szakított Katalinnal? - tette fel a kérdést a hercegnek, aki erre így válaszolt:

- Mert biztosnak kellett lennem. Azt akarom, hogy ez a házasság örökké tartson.

Idén április 29-én már a 13. házassági évfordulójukat ünnepelhették. Az elmúlt pár hónap nemcsak Katalin egészségi állapota, hanem az őrült összeesküvés-elméletek miatt is kemény időszaknak számított. A rajongók még a herceg állítólagos szeretőjét, Rose Hanburyt is belekeverték az ügybe, ám a nő tagadta, hogy bármi is lett volna közte és a trónörökös között.

A szakértők, akik személyesen is találkoztak már a hercegi párral, teljesen megdöbbentek az őrült pletykák hallatán.

- Az, ahogy mindig van idejük egymáshoz fordulni, a másikra mosolyogni és kis titkos beszélgetéseket folytatni, a királynőre és Edinburgh hercegére emlékeztet, akiknek házassága hét évtizedig tartott - fogalmazta a fotós, aki szerint pont az egymás iránt érzett erős szeretet az, ami segíti Katalint, hogy megküzdjön a rákjával.

Matt Wilkinson sem hitt egyszer sem a pletykákban, sőt úgy véli, hogy a házaspár kapcsolata erősebb, mint valaha. A testbeszédükön is azt látja, hogy az elmúlt évek alatt nagyon szépen összecsiszolódtak, hozzátette, nem tudhatja, mik történnek köztük a négy fal között, de a látottak alapján úgy véli, nagyon közel állnak egymáshoz.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük